Thinkersgate

Thinkersgate

lördag 26 november 2011

26/11 Bakat o klart!

26/11 Lördag
Har nu bytt modem och därmed funkar det bättre. Kunde inte komma in på internet förut och det är ett måste eftersom vi (föreningen) får våra räkningar över nätet. Hoppas att det kommer att dröja länge till nästa strul.
Veckan har varit en bakvecka. Passade på när det fanns utrymme o ork. Det blev vanliga bullar (mest för att jag missade att köpa saffran), sedan saffransbröd och till sist pepparkaksmuffins. Skönt att det är gjort. Funderar på att göra havreflarn i dag som sista grej. Gillar att ligga i framkant.
Fredagen blev en slappdag....skönt. Började tidigt så det blev en liten lur på soffan.....ögonen slog ihop när jag skulle läsa post. Det var skönt att inte ha några åtaganden. Har farit fram o tillbaka med alla möjliga saker som skulle fixas. Hade utv. samtal med chefen som gick bra, iaf som det känns nu. Får väl se när sammanfattningen kommer. 
Är nöjd med vädret. Har mestadels varit ganska skönt ute och solen har visat sig en del. Bra, för jag brukar ha svårt med november. Man ser lite grönt från gräsmattor och åkrar. Det får kompensera naknenträden. Har fortfarande blommor som blommar utomhus. Kastade million bells blommorna trots att de fortfarande hade blommor, kändes lite konstigt. De får göra sig i komposten. Har någon slags lejongap som blommar fint och vid fönstret är det ännu fint. Blir lite fel....Vill inte kasta fina blommor, men det är nu man brukar fixa till det med vintergrupper. Det finns väl ingen ljung kvar när det är dax. Men.....jag klagar inte när det är så pass fint väder. För var dag en dag mindre av snö, kyla, skotta mm. Till julafton och övriga julhelger kan det vara vackert med lite vitt puder dock.
Nu är räkningarna betalda....så....what comes in gets out....typ. Är sen med julklappar, vet inte riktigt vad jag ska köpa???? Får väl ta en dag och supereffektivhandla......
That´s all....over and out....                                                  


                                                                                                 
"May The Force be With you"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar